Czynniki i poziomy analizy w badaniach konsumpcji żywności

Loading...
Thumbnail Image

Date

1994

Advisor

Editor

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Wydział Prawa i Administracji UAM

Title alternative

Factors and levels of analysis in the research into food consumption

Abstract

The paper outlines basic types of investigation of the determinants of food consumption. Particular attention has been drawn to the necessity of carrying out the analysis of food consumption on different levels: micro, mezo and macro. This approach enables us to differentiate between different levels of the influence of individual determinants depending on the assumed level of analysis.

Description

Sponsor

Digitalizacja i deponowanie archiwalnych zeszytów RPEiS sfinansowane przez MNiSW w ramach realizacji umowy nr 541/P-DUN/2016

Keywords

Citation

Ruch Prawniczy, Ekonomiczny i Socjologiczny, 56, 1994, z. 3, s. 77-82

ISBN

DOI

Title Alternative

Rights Creative Commons

Creative Commons License

Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
Biblioteka Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego