SPRAWOZDANIA I INFORMACJE - Kępiński, Jakub; Gulczyński, Andrzej; Muszyński, Jerzy (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2011)
Zbigniew Radwański – Wybitny Profesor odznaczony Orderem Orła Białego (Jakub K ę p i ń s k i), s. 293-295; Doktorat honoris causa Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie dla ambasador Hanny Suchockiej (Andrzej G u l c z y ń s k i), s. 295-296; Przyszłość służby cywilnej w Polsce – kierunki zmian. Ogólnopolska Konferencja Naukowa zorganizowana przez Koło Naukowe Administratywistów Ad rem Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza (Jerzy Mu s z y ń s k i), s. 296-299
REPORTS AND INFORMATION
Keywords: Sprawozdania; Reports