Willie Burger, Marné Pienaar, reds: Die Tand van die Tyd: Opstelle opgedra aan Jac Conradie - Wąsik, Elżbieta (Department of Dutch and South African Studies, Faculty of English, 2011)
Recenzja: Willie Burger, Marné Pienaar, reds Die Tand van die Tyd: Opstelle opgedra aan Jac Conradie Stellenbosch: Sun Press, 2009 227 pp. ISBN 978-1-920338-13-8