Recenzje i noty - Prymak, Tomasz (Wydawnictwo Naukowe UAM, 2013)
DANUTA BORECKA-BIERNAT (red.), Zachowania agresywne dzieci i młodzieży. Uwarunkowania oraz możliwości ich przezwyciężenia, Wydawnictwo Difin, Warszawa 2013, ss. 372