PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA - Ochendowski, Eugeniusz (Wydział Prawa i Administracji UAM, 1999)
Zofia Duniewska, Ignorantia iuris w prawie administracyjnym, Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, Łódź 1998, ss. 238.