PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA - Gołębiowski, Janusz W. (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2009)
Katarzyna Anna Nawrot, Determinanty rozwoju gospodarczego państw ASEAN, Wydawnictwo Naukowe Scholar, Warszawa 2008, ss. 250.