PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA - Tarczyński, Waldemar (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2002)
Giełdowa alokacja kapitałów pieniężnych, Elżbieta Gruszczyńska- Brożbar, Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu, ss. 145.