Wstęp do Programu nauczania-uczenia się infotechniki - Ubermanowicz, Stanisław; Wawrzyniak, Krzysztof (Fundacja Wolnego i Otwartego Oprogramowania, 2014)
Wprowadzenie do sposobu realizacji innowacyjnej strategii edukacji infotechnicznej w mieszanej formie kół zainteresowań połączonych z samokształceniem on line.
Introduction to the curriculum-learning of infotechnology
Keywords: program nauczania; curriculum; strategia edukacyjna; educational strategy; kształcenie mieszane; b-learning; innowacje; innovations; realizacja; implementation; SWOI