PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA - Skowroński, Adam (Wydział Prawa i Administracji UAM, 1998)
Aleksandra Duliniec, Struktura i koszt kapitału w przedsiębiorstwie, Wydawnictwo Naukowe PWN, Warszawa 1998, ss. 166.