H.P. Grebe Op die keper beskou: Oor die ontstaan van Afrikaans - Conradie, Jac (Department of Dutch and South African Studies, Faculty of English, 2013)
A review of H.P. Grebe Op die keper beskou: Oor die ontstaan van Afrikaans Pretoria: Van Schaik Uitgewers, 2012 167 pp. ISBN 9780627030215
Keywords: recenzja; review