PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA - Przyjemski, Stanisław M. (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2009)
Zbigniew Jędrzejewski, Bezprawność jako element przestępności czynu. Studium na temat struktury przestępstwa, Oficyna a Wolters Kluwer Business, Warszawa 2009, ss. 342.
BOOK REVIEWS