SPRAWOZDANIA I INFORMACJE - Zmierczak, Maria Z.; Nowicka, Aurelia; Kokocińska, Katarzyna (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2010)
Profesor Henryk Olszewski doktorem honoris causa Uniwersytetu Jagiellońskiego (Maria Z m i e r c z a k), s. 211-212; Profesor Stanisław Sołtysiński doktorem honoris causa Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie (Aurelia N o w i c k a), s. 213-215; Profesor Teresa Rabska Honorowym Obywatelem Miasta Poznania (Katarzyna K o k o c i ń s k a), s. 215-217.
REPORTS AND INFORMATION