Zbiory specjalne Biblioteki Uniwersyteckiej.5, Zbiory Ikonograficzne - Skutecki, Jakub (Biblioteka Uniwersytecka w Poznaniu, 2014)
Informator o zbiorach ikonograficznych Biblioteki Uniwersyteckiej w Poznaniu
Keywords: Zbiory specjalne; Ikonografia; Informator; Biblioteka Uniwersytecka w Poznaniu; Poznań; Wielkopolska