PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA - Piotrowski, Włodzimierz; Mażewski, Lech; Łasak, Katarzyna; Korenik, Dorota; Gurtowski, Maciej (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2011)
Krystyna Daszkiewicz, Zbrodnie ludobójstwa na narodzie polskim. 1939-1945, (rec. Włodzimierz P i o t r o w s k i), s. 255-257; Ryszard Chruściak, Prace konstytucyjne w latach 1997-2007, Warszawa 2009 (rec. Lech M a ż e w s k i), s. 258-259; Ida Elisabeth Koch, Human Rights as Indivisible Rights. The Protection of Socio-Economic Demands under the European Convention on Human Rights, Leiden-Boston 2009 (rec. Katarzyna Ł a s a k), s. 260-263; Tomasz Gabrusewicz, Rachunkowość odpowiedzialności społecznej w kształtowaniu zasad nadzoru korporacyjnego, Warszawa 2010 (rec. Dorota K o r e n i k), s. 263-269; Paweł Ruszkowski, Andrzej Wójtowicz, Grupy interesów a prywatyzacja elektroenergetyki, Warszawa 2009 (rec. Maciej G u r t o w s k i), s. 269-271.
BOOK REVIEWS