SPRAWOZDANIA I INFORMACJE - Choduń, Agnieszka; Sokołowski, Tomasz; Szafrański, Wojciech (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2011)
Sprawozdanie z uroczystości Jubileuszu 70. urodzin Profesora dr. hab. Macieja Zielińskiego (Agnieszka C h o d u ń), s. 273-277; Collegium Iuridicum Novum (Tomasz S o k o ł o w s k i, Wojciech S z a f r a ń s k i), s. 277-280
REPORTS AND INFORMATION