PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA - Andrzejczak, Katarzyna (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2007)
Joseph E. Stiglitz, Andrew Charlton, Fair trade - szansa dla wszystkich, Wydawnictwo Naukowe PWN, Warszawa 2007, ss. 284.