Sprawozdania i informacje - Lissoń, Piotr (opr.) (Wydawnictwo Naukowe UAM, 2013)
Sprawozdanie z ogólnopolskiej konferencji naukowej „Konkurencja na rynku gazu. Uwarunkowania prawne”, Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu, 6–7 marca 2013 r.