PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA - Nawrot, Katarzyna A. (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2005)
Polska-Niemcy a rozszerzenie Unii Europejskiej, t. 1—2, pod red. W. Małachowskiego, Wydawnictwo Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie, Warszawa 2004, ss. 467 i 328.