PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA - Wentkowska, Aleksandra; Jaskiernia, Jerzy; Kobierska, Anna; Kowalski, Tadeusz; Bochenek, Jacek; Piątek, Dawid (My University, 2010)
Mark C. Murphy, Natural Law in Jurisprudence and Politics, Cambridge 2009 (rec. AleksandraW e n t k o w s k a), s. 237-239; Bartosz Wojciechowski, Interkulturowe prawo karne. Filozoficzne podstawy karania w wielokulturowych społeczeństwach demokratycznych, Toruń 2009 (rec. Jerzy J a s k i e r n i a), s. 239-243; Jalal Alamgir, India’s Open-Economy Policy: Globalism, Rivalry, Continuity, London-New York 2009 (rec. Anna Kobierska), s. 243-245; Michał Rubaszek, Dobromił Serwa, Analiza kursu walutowego, Warszawa 2009 (rec. Tadeusz K o w a l s k i), s. 246-247; Podstawy makroekonomii. Problemy – zadania – rozwiązania, red. Adam Baszyński, Wacław Jarmołowicz, Poznań 2009 (rec. Mirosław B o c h e n e k), s. 247-248; Maciej Bałtowski, Gospodarka socjalistyczna w Polsce. Geneza, rozwój, upadek, Warszawa 2009 (rec. Dawid Piątek), s. 249-251.
BOOK REVIEWS