Geoheritage: from geoarchaeology to geotourism. Editorial. - Asrat, Asfawossen; Zwoliński, Zbigniew (Wydział Nauk Geograficznych i Geologicznych UAM, 2012)
Geoheritage: from geoarchaeology to geotourism. Editorial.