SPRAWOZDANIA I INFORMACJE - Baliński, Marcin; Sieniawska, Krystyna (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2010)
Sprawozdanie z 52 Ogólnopolskiego Zjazdu Katedr i Zakładów Prawa Konstytucyjnego (Marcin B a l i ń s k i), s. 253-257; Konferencja z okazji 20-lecia samorządowych kolegiów odwoławczych (Krystyna S i e n i a w s k a), s. 257-258.
REPORTS AND INFORMATION