Opracowanie technologii produkcji nawozu azotowego zawierającego biodegradowalne chelaty mikroelementowe - Wilk, Tomasz (My University, 2024)
Doktorat wdrożeniowy. Treść rozprawy doktorskiej została utajniona.
Development of a technology for the production of nitrogen fertilizer containing biodegradable micronutrient chelates
Wydział Chemii
Keywords: technologia; kompleksy mikroelementowe; rolnictwo; technology; microelement complexes; agriculture