Kalendarium pierwszych wizyt zagranicznych ukraińskich prezydentów i premierów 1991-2008 - Ksenicz, Igor (Instytut Wschodni UAM, 2009)
Artykuł stanowi krytyczną analizę pierwszych wizyt zagranicznych ukraińskich prezydentów i premierów w latach 1991-2008.
Keywords: Ukraina; Prezydent; Premier; Wizyta zagraniczna