The Global Pandemic of Terrorism – Another Mutation of The Terrorist Virus - Wojciechowski, Sebastian (Wydawnictwo Naukowe Wydziału Nauk Politycznych i Dziennikarstwa Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu, 2022)
From the editor