PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA - Redakcja (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2000)
Dorota Malec, Najwyższy Trybunał Administracyjny 1922 - 1939 w świetle własnego orzecznictwa, PWN, Warszawa-Kraków 1999, ss. 262.