Mieczysław Szczodrak , Elementy pedagogiki, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, Warszawa 1988, ss. 217. - Miluski, Tadeusz (Wydawnictwo Naukowe UAM w Poznaniu, 1991)
Recenzje i sprawozdania z książek
Keywords: Perspektywy kultury; Cultural perspective; Projektowanie procesu kształcenia; Instrucional design process; Przemiany klas szkolnych; Change classroms; Małe grupy społeczne; Small social groups; Teksty źródłowe; Source texts