Katalog spisów lóż masońskich (Mitglieder-Verzeichnis, Matrikele, Naamlijst, Tableau de loge) - Grażyńska, Iuliana; Gniot, Aleksander (My University, 2020)
4 katalogi czasopism on-line, wykazujące w sumie 951 lóż, tytuły periodyków, miejsca działania wg nazwy krajów, miast i regionów w których działały, miejsca wydania z ewidencję 40389 roczników.
Keywords: tabela Mitgliederów