PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA - Żabińska, Joanna (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2003)
Rynek papierów wartościowych w Polsce - wybrane problemy, pod red. Wiesławy Przybylskiej- Kapuścińskiej, Wydawnictwo AE w Poznaniu, Poznań 2002, ss. 310.