PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA - Zaborski, Adam (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2005)
Izabela Gawłowicz, Marzena Anna Wasilewska, Międzynarodowa współpraca w walce z przestępczością, Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Szczecińskiego, Szczecin 2004, ss. 170.