PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA - Deszczyński, Przemysław (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2007)
Recenzja: Tomasz Rynarzewski, Anna Zielińska-Głębocka, Międzynarodowe stosunki gospodarcze. Teoria wymiany i polityki handlu międzynarodowego, Wydawnictwo Naukowe PWN, Warszawa 2006, ss. 453.