Lubomira Domka, Kryzys środowiska a edukacja dla ekorozwoju, Wyd. Nauk. UAM, Poznań 1996, ss. 156. - Kośmicki, Eugeniusz (Wydawnictwo Naukowe UAM w Poznaniu, 1997)
Recenzje i sprawozdania z książek
Keywords: proces kształcenia; motywacja; ekorozwój; turystyka; wycieczki szkolne; motivation; learning process; tourism; ecodevelopment; school trips; neodidagmata