Jerrold E. Kemp, The instructional design process, Harper and Row, Publishers, N. Y. 1985, ss. 301. - Dylak, Stanisław (Wydawnictwo Naukowe UAM w Poznaniu, 1991)
recenzje i sprawozdania z książek
Keywords: Perspektywy kultury; Cultural perspective; Projektowanie procesu kształcenia; Instrucional design process; Przemiany klas szkolnych; Change classroms; Małe grupy społeczne; Small social groups; Teksty źródłowe; Source texts