Własny pokój - Gajewska, Agnieszka (My University, 2014)
W haśle "Własny pokój" zreferowany został tytułowy motyw feministycznego pisarstwa, zarówno w odniesieniu do eseju Virginii Woolf, jak i późniejszego wykorzystania tego motywu w pisarstwie feministycznym. Hasło zawiera bibliografię.
Keywords: feminism; gender studies; Woolf, Virginia; Własny pokój