PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA - Krzemińska, Danuta (Wydział Prawa i Administracji UAM, 1998)
Maria Sierpińska, Dariusz Wędzki, Zarządzanie płynnością finansową w przedsiębiorstwie, Wydawnictwo Naukowe PWN, Warszawa 1997, ss. 274.