Problemy Instrumentalne i Astrometrii po roku 1945 w Obserwatorium Astronomicznym UAM - Hurnik, Hieronim; Naskręcki, Władysław (My University, 1998)
MATERIAŁY SEMINARIUM JUBILEUSZOWEGO 70–lecia Obserwatorium Astronomicznego UAM, Zielonka, 1-3.06.1989 r.
Keywords: Obserwatorium Astronomiczne UAM