PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA - Wróblewski, Bartlomiej P. (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2004)
Piotr Tuleja, Stosowanie Konstytucji RP w świetle zasady jej nadrzędności (wybrane problemy), Zakamycze 2003, ss. 240.