SPRAWOZDANIA I INFORMACJE - Grzegorczyk, Paweł; Walasik, Marcin; Chołodecki, Mateusz (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2012)
Uroczystość Jubileuszu 70-lecia urodzin Profesora Feliksa Zedlera (Paweł Gr z e g o r c z y k, Marcin Wa l a s i k), s. 303-305; ,,Swoistość procedur publicznego prawa gospodarczego’’. Konferencja Zakładu Publicznego Prawa Gospodarczego UAM w Poznaniu oraz Katedry Publicznego Prawa Gospodarczego Uniwersytetu Wrocławskiego (Mateusz C h o ł o d e c k i), s. 306-307
REPORTS AND INFORMATION
Keywords: sprawozdania; reports