SPRAWOZDANIA I INFORMACJE RPEiS 75, 2013, z. 1 - Sokołowski, Marcin; Piątek, Wojciech (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2013)
Uroczystość wręczenia księgi pamiątkowej Profesorowi Marianowi Kępińskiemu (Marcin S o k o ł o w s k i), s. 305-307; „Aktualne problemy postępowania egzekucyjnego w administracji”. Międzynarodowa Konferencja Naukowa (Wojciech P i ą t e k), s. 307-310
REPORTS AND INFORMATION 75 (1), 2013