„ZAWARCIE MAŁŻEŃSTWA I JEGO REJESTRACJA NA PODSTAWIE PRZEPISÓW PRAWA POLSKIEGO I OBCEGO”. SPRAWOZDANIE Z KONFERENCJI MIĘDZYNARODOWEJ W KAZIMIERZU DOLNYM W DNIACH 8-10 MAJA 2001 ROKU - Glinkowski, Benedykt (Księgarnia Św. Wojciecha, 2003)
Kronika