PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA - Wrzochalski, Bogdan (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2002)
Jerzy Zajadło, Formuła Radbrucha. Filozofia prawa na granicy pozytywizmu prawniczego i prawa natury, Gdańsk 2001, ss. 329.