PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA - Frąckowiak, Waldemar (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2008)
Podstawy makroekonomii, red. Witold Jarmołowicz, Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu, Poznań 2008, ss. 265.