Recenzje - Kucharski, Gerard (Wydział Teologiczny UAM, 2004)
DOKUMENTY SOBORÓW POWSZECHNYCH. TEKST GRECKI, ŁACIŃSKI, POLSKI. Tom I: NICEA I, KONSTANTYNOPOL I, EFEZ, CHALCEDON, KONSTANTYNOPOL II, KONSTANTYNOPOL III, NICEA II, (325-787). Układ i opracowanie: Arkadiusz Baron, Henryk Pietras. Kraków 2001 (Wznowienie I Kraków 2002) ss. 400. Wydawnictwo WAM „Źródła Myśli Teologicznej”. Tom 24.