Autoreferaty doktorskie - Żychliński, Daniel (Wydawnictwo Naukowe UAM, 2005)
OBRZĄDEK POGRZEBOWY W WIELKOPOLSCE W OKRESIE OD MŁODSZEGO OKRESU PRZEDRZYMSKIEGO DO OKRESU WĘDRÓWEK LUDÓW (OD SCHYŁKU III W. P.N.E. DO POCZĄTKÓW VI W. N.E.)