Kobiety w Szkole Lwowsko-Warszawskiej - Brzechczyn, Krzysztof (Fundacja "Otaczaj Blaskiem", 2026)
Jest to recenzja albumu Anny Brożek, "Miłośniczki mądrości. Kobiety z kręgu Szkoły Lwowsko-Warszawskiej" (Lublin: Academicon 2024).
Keywords: Kazimierz Twardowski; Szkoła Lwowsko-Warszawska; feminizm; filozofia analityczna; Miłośniczki mądrości