PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA - Kwiatkowska, Magdalena (Wydział Prawa i Administracji UAM, 1998)
Problemy społeczne w okresie zmian systemowych w Polsce, pod red. M. Malikowskiego, Wyd. “Mana”, Rzeszów 1997, ss. 539.