PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA - Kańduła, Sławomir (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2008)
Katarzyna Wojtowicz, System opodatkowania nieruchomości w Polsce, Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, Lublin 2007, ss. 245.