SPRAWOZDANIA I INFORMACJE - Lissoń, Piotr; Jarmołowicz, Wacław; Piątek, Dawid; Guzik, Bartosz (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2012)
XVII Polsko-Niemieckie Kolokwium Prawników Administratywistów (Piotr L i s s o ń), s. 247; Ogólnopolska Konferencja Naukowa ,,Liberalizm ekonomiczny a transformacja gospodarcza” (Wacław J a r m o ł o w i c z, Dawid P i ą t e k), s. 248-250; ,,Gaz łupkowy – szansa czy zagrożenie?’’. Konferencja naukowa na Wydziale Prawa i Administracji UAM (Piotr L i s s o ń), s. 250-251; X Sesja Naukowa Młodych Pracowników Naukowych Wydziału Prawa i Administracji UAM (Bartosz G u z i k), s. 251-252
REPORTS AND INFORMATION
Keywords: Sprawozdanie; Report; Informacje; Information