FORMUŁA I FILOZOFIA PRAWA GUSTAVA RADBRUCHA - Bogacz, Daniel (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2002)
W związku z książką: Jerzy Zajadło, Formuła Radbrucha. Filozofia prawa na granicy pozytywizmu prawniczego i prawa natury, Wydawnictwo Arche, Gdańsk 2001, ss. 329