PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA RPEiS 75, 2013, z. 2 - Kałduński, Marcin; Flotyńska, Anna; Polszakiewicz, Barbara (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2013)
Przemysław Saganek, Akty jednostronne państw w prawie międzynarodowym, Warszawa 2010 (rec. Marcin K a ł d u ń s k i), s. 285-290; Anna Krajewska, Podatki w Unii Europejskiej. Długookresowe tendencje i reakcja na kryzys, Warszawa 2012 (rec. Anna F l o t y ń s k a), s. 290-294; Paul A. Samuelson, William D. Nordhaus, Ekonomia, Poznań 2012 (rec. Barbara P o l s z a k i e w i c z), s. 295-297
Keywords: recenzje; book reviews