PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA - Pietrzykowski, Maciej (Wydział Prawa i Administracji UAM, 1999)
Stanisław Korenik, Rozwój regionu ekonomicznego na przykładzie Dolnego Śląska, Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu, Wrocław 1999, ss. 162.